El proper dissabte, 20 de desembre, tindrà lloc a Barcelona el IV Congrés Confederal de la Intersindical-CSC, el primer després de la renovació dels seus Estatuts. Aquell dia es votaran les dues ponències que s’han redactat, amb les seves respectives esmenes, així com es renovarà el Secretariat Nacional i es votaran les resolucions que s’hagin presentat.

Pel que fa als textos, que ja s’han fet arribar a l’afiliació del sindicat, per una banda hi ha la ponència organitzativa, que realitza un balanç de la feina realitzada durant els darrers quatre anys, així com formula una proposta per tal d’implementar en l’estructura, el funcionament i l’organigrama del sindicat els Estatuts aprovats fa un mes, de la mateixa manera que realitza les propostes d’expansió i creixement de la Intersindical-CSC fins al 2012.

Pel que fa a la ponència sindical, aquesta realitza un anàlisi de la situació de crisi actual, de com pot evolucionar, de com afecta al país, de les eines per fer-hi front i de les propostes del sindicalisme nacional i de classe per combatre-la. Igualment, també fixa els posicionaments de la Intersindical-CSC per millorar les condicions laborals de les classes treballadores catalanes i la seva política de relacions a nivell nacional i internacional amb altres organitzacions socials i sindicals.

La informació sobre el programa, l'ordre del dia, els espais i com arribar-hi la podeu trobar en el document següent :
4t Congrés Programa

Loading image

Click anywhere to cancel

Image unavailable

Loading image

Click anywhere to cancel

Image unavailable

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici