Benvolguda companya,

Benvolgut company,


Ens adrecem a tu per a convocar-te el matí de dissabte 4 d’abril de 2009, a Barcelona, on tindrà lloc l’Assemblea en la qual es constituirà, d’acord amb el mandat del darrer Congrés de la Intersindical-CSC, la Federació de Serveis.


Per a informació de lloc, horaris i documentació podreu consultar el web següent:

http://constituent-serveis-csc.blogspot.com


Aquest canvi d’estructura de la USEC ha de servir per a enfortir el projecte del sindicat. La integració plena dins de la Intersindical-CSC, sota el nom de Federació de Serveis, reforçarà la nostra capacitat d’actuació i treball. El nou model organitzatiu dóna especial importància a les federacions i reflecteix la línia de treball que hem anant desenvolupant des de la USEC/federació de serveis de la Intersindical-CSC.


La redefinició que durem a terme comportarà més cohesió interna a nivell organitzatiu tot mantenint l’autonomia d’actuació les diverses federacions per a fer front a les problemàtiques específiques de cada sector laboral.


L’actual escenari laboral ens demana unificar esforços i optimitzar els recursos humans i materials. Aquesta nova estructuració ens permetrà defensar més i millor els drets dels i de les treballadores d’aquest país. Ens permetrà defensar-vos amb més fermesa i efectivitat.


Comptem amb la vostra participació en aquesta assemblea per a fer de la Federació de Serveis una eina útil i transformadora. Fer de la Intersindical-CSC, la central sindical decisiva que tots i totes necessitem.


Rebeu una salutació fraternal

Avui han tingut lloc eleccions sindicals parcials a l’empresa de serveis a la indústria Air Products Services Europe SA, de 306 treballadors/es, situada a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i que ofereix els seus serveis per a tota Europa. S’havien d’escollir 6 delegats/des, d’un comitè de 13 persones, i la Intersindical-CSC hi ha presentat candidatura per primera vegada, amb la circumstància novedosa que cap dels i les que l’integraven era català de naixement o adopció, sinó que tots/es provenien de Bèlgica, Alemanya, Holanda o Portugal.

Malgrat els seus orígens diversos, ha confiat en el sindicalisme nacional i de classe que representa la Intersindical-CSC i han aconseguit 2 delegats/des, mentre que CCOO n’ha obtingut 3 i UGT, qui fins ara era l’únic sindicat amb representació al comitè, n’ha obtingut 1.

Aquest resultat electoral serveix per seguir consolidant el projecte de la Intersindical-CSC i per garantir una defensa acurada i sense fissures dels drets laborals del conjunt de la plantilla, amb independència de la seva nacionalitat d’origen i amb una atenció especial per la nova classe treballadora que acollim als Països Catalans.

Aquest matí s’han realitzat les eleccions sindicals a ING Lease, entitat financera de crèdit ubicada a Barcelona, amb 31 treballadors/es en plantilla. La Intersindical-CSC era l’únic sindicat que s’hi presentava i, conseqüentment i després que ho votés tota la plantilla, ha obtingut els dos delegats i la delegada que a partir d’ara defensaran els drets laborals dels empleats i empleades de l’empresa.


Missatges més recents Missatges més antics Inici