Benvolguda companya,

Benvolgut company,


Ens adrecem a tu per a convocar-te el matí de dissabte 4 d’abril de 2009, a Barcelona, on tindrà lloc l’Assemblea en la qual es constituirà, d’acord amb el mandat del darrer Congrés de la Intersindical-CSC, la Federació de Serveis.


Per a informació de lloc, horaris i documentació podreu consultar el web següent:

http://constituent-serveis-csc.blogspot.com


Aquest canvi d’estructura de la USEC ha de servir per a enfortir el projecte del sindicat. La integració plena dins de la Intersindical-CSC, sota el nom de Federació de Serveis, reforçarà la nostra capacitat d’actuació i treball. El nou model organitzatiu dóna especial importància a les federacions i reflecteix la línia de treball que hem anant desenvolupant des de la USEC/federació de serveis de la Intersindical-CSC.


La redefinició que durem a terme comportarà més cohesió interna a nivell organitzatiu tot mantenint l’autonomia d’actuació les diverses federacions per a fer front a les problemàtiques específiques de cada sector laboral.


L’actual escenari laboral ens demana unificar esforços i optimitzar els recursos humans i materials. Aquesta nova estructuració ens permetrà defensar més i millor els drets dels i de les treballadores d’aquest país. Ens permetrà defensar-vos amb més fermesa i efectivitat.


Comptem amb la vostra participació en aquesta assemblea per a fer de la Federació de Serveis una eina útil i transformadora. Fer de la Intersindical-CSC, la central sindical decisiva que tots i totes necessitem.


Rebeu una salutació fraternal

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici