Avui han tingut lloc eleccions sindicals parcials a l’empresa de serveis a la indústria Air Products Services Europe SA, de 306 treballadors/es, situada a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i que ofereix els seus serveis per a tota Europa. S’havien d’escollir 6 delegats/des, d’un comitè de 13 persones, i la Intersindical-CSC hi ha presentat candidatura per primera vegada, amb la circumstància novedosa que cap dels i les que l’integraven era català de naixement o adopció, sinó que tots/es provenien de Bèlgica, Alemanya, Holanda o Portugal.

Malgrat els seus orígens diversos, ha confiat en el sindicalisme nacional i de classe que representa la Intersindical-CSC i han aconseguit 2 delegats/des, mentre que CCOO n’ha obtingut 3 i UGT, qui fins ara era l’únic sindicat amb representació al comitè, n’ha obtingut 1.

Aquest resultat electoral serveix per seguir consolidant el projecte de la Intersindical-CSC i per garantir una defensa acurada i sense fissures dels drets laborals del conjunt de la plantilla, amb independència de la seva nacionalitat d’origen i amb una atenció especial per la nova classe treballadora que acollim als Països Catalans.

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici