La promotora immobiliària Habitat ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afecta la meitat de la seva plantilla, 160 persones, i que està negociant amb els treballadors, han informat a Europa Press fonts pròximes al procés.

Des d'Habitat han confirmat que l'expedient es va presentar el 9 de maig per un total de 160 treballadors, i que actualment s'està negociant: "No està tancat ni el número final d'afectats", han assegurat

El president de la promotora catalana, Bruno Figueras, ja va avançar fa un mes que aquesta retallada caldria per afrontar la difícil situació de la companyia. L'empresari també va explicar que l'activitat promotora quedaria congelada i la prioritat se centraria a partir d'ara a acabar les obres que estan en marxa.

Habitat té uns 300 treballadors, tot i que des que van sortir a la llum els plans de reducció de plantilla, alguns treballadors han abandonat la companyia.

Aquest anunci s'afegeix al plantejament de Don Piso, participat per Habitat, que haurà de tancar la xarxa de sucursals pròpies i continuar només amb les franquícies.

Font: Diari Avui

0 Comments:

Post a Comment



Entrada més recent Entrada més antiga Inici